mert a ruha nem csak divat...

Mindent kibíró ruhák

Új év, új kihívások, új ruhák

2015. január 05. - Gyökösi Attila

Mint már korábban jeleztük, az új év új termékeket is jelent a Blakladernél. Ezek a termékek folyamatosan kerülnek a választékba, némelyik már rendelhető is.

A komoly gyártók – köztük a Blaklader is – folyamatosan fejlesztenek. Bár a termékválaszték már most is több mint bőségesen elégségesnek tűnik, mindig vannak új technológiák, új anyagfajták, és a vásárlói visszajelzések is folyamatosak, amire szintén odafigyel a gyártó.

Így aztán az új termékek esetében előfordulhat, hogy egy korábban már ismert fazon készül el valamilyen új alapanyag-kombinációból, de az is gyakori, hogy egy bevált termék kerül továbbfejlesztésre, mert a felhasználói igények alapján adott esetben például más megoldású, méretű, elhelyezkedésű zseb, vagy épp új szerszámtartó hurok kerül rá.

Az alábbiakban néhány terméket mutatunk be a legújabbak közül:

Elsőként az X1900 sorozat új modelljei közül néhány:

1960-1145 nadrág:

19611145.png

Ez a modell -mint a 1145 kódrészlet mutatja-, egy 75-25% arányú kevertszálas alapanyagból készül. A 25% a cordura összetevő részaránya, tehát ez a durvább szüvetű nadrág egy valóban komoly igénybevételre szánt darab. A felszereltségét kár is idesorolni, gyakorlatilag minden megtalálható rajta, ami a gyártó nadrágain előfordulhat, igazi full extrás modell.  A modell most már fekete színben is elérhető lesz.

1961-1146 nadrág:

19311146.png

Ez a modell egy vékonyabb szövésú nadrág, így melegben való viseletként alkalmasabb. A tartósságot itt is biztosítja a 25% cordura összetevő, viszont a 75%-nyi speciális pamutszál jól szellőző, és könnyebb viseletté teszi. A felszereltség itt is parádés, zsebek, akaztók, ID-tartó, és minden megszokott extra megtalálható a nadrágon.

1962-1140 ¾-es nadrág (pirate shorts):

19621140.png

Ez a modell a jól ismert 12/88 % arányú Cordura-denim ’szuperfarmer’ nadrág rövidebb változata. Mindazt nyújtja, mint az itt a blogon is bemutatott alapmodell, de kicsit szellősebb viselet annál.

1962-1310 ¾-es nadrág (pirate shorts):

19621340.png

Szintén ebben a rövidebb fazonban készülő modell, amelyik alapanyaga azonban tisztán pamutból áll. (Természetesen a térdpadoknál ez a modell is Cordura erősítéseket tartalmaz.) Ez a modell mindenképp könnyebb és szellősebb viseletet jelent, és a természetes alapanyagához viszonyítva meglepően tartós és ellenálló is, ha nem is éri el a fenti kombinált anyagú nadrágok szintjét. A természetes anyagok barátainak lehet igazán ideális választás.

Ha már elértünk a Cordura-denim anyaghoz, ebből nem csak nadrág készül ám!

A ’szuperfarmer’ nadrághoz mostantól ugyanolyan anyagú dzseki is elérhető lesz. a 4059-1140 számú modell szintén Cordura-denim anyagú, farmerkék színben, fehér varrásokkal készül. És a nadrághoz hasonlóan gyakorlatilag elpusztíthatatlan. Kellő számú zsebbel, állítható derékkal, erősített könyökkel készül. Természetesen egy rendes farmerdzsekihez illően fémgombos záródású:

4059.png

Az új modellek kétségtelenül nem a legolcsóbb árkategóriában fognak megjelenni, ugyanakkor az is biztos, hogy a minőség és a tartósság olyan szintjét hozzák, amit el sem tud képzelni az, aki ilyen darabokat még nem próbált. A már bemutatott X1900-as Cordura-denim nadrágról rövidesen készül egy visszatekintő poszt, egy fél éve napi rendszerességgel használt nadrágot mutatunk be benne, amelyik egészen hihetetlen, gyakorlatilag új állapotú. Pedig ezt én hordom személyesen, és én igazán nem vagyok egy ruháira vigyázós fajta…

A további új modelleket is bemutatjuk hamarosan, mert van még szép számmal újdonság, széldzsekik, polárok, alsóruházat , esőruházat… lesz miről írni, az biztos.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindentkibir.blog.hu/api/trackback/id/tr187042981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása